Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Danie Bles: Paris!

De internationale modeweken zitten er weer op. Heerlijk al die nieuwe collecties. Zelf ben ik dit seizoen naar Milaan en...

Danie Bles: Paris!

De internationale modeweken zitten er weer op. Heerlijk al die nieuwe collecties. Zelf ben ik dit seizoen naar Milaan en Parijs geweest. Parijs was druk, maar zeer geslaagd. Ik ging er drie dagen heen samen met Wendy (van kantoor). We zijn samen naar de show van Elie Saab geweest, waar ik weer ontzettend veel mooie jurken heb gezien voor Sylvie. Ook hadden we afspraken voor perspresentaties bij Hermes en Louis Vuitton.

Prachtige jurk uit de nieuwe collectie van Elie Saab

Tussen de afspraken door hebben we lekker geluncht en gezeten bij L’Avenue. Ook heb ik in Parijs voor mijn klanten geshopt. Voor Nikkie avondjurken van onder meer Pucci en Paul & Joe, voor Sylvie een zwartleren motorjasje, voor Charlotte Sophie kleding, een hippie-tas en Kiboots bij onder andere Isabel Marant en Gas. Voor John (Heitinga) heb ik een aantal zwembroeken gescoord bij Collette, waar ik toevallig Katy Perry nog tegen het lijf liep.

Katy Perry met blauwe pruik bij Colette

Wanneer ik zo lekker aan het shoppen ben voor al mijn klanten kan ik me natuurlijk niet inhouden. Dus ook voor mezelf heb ik wat gekocht. Bij een heel gaaf tweedehands winkeltje vond ik een vintage rugzak van Hermes in de tinten cognac met goud. De tas heeft iets weg van de Kelly-bag, maar is al elf jaar oud. Er hing ook wel een behoorlijk prijskaartje aan dus nu ben ik verplicht een poosje op rantsoen. Maar met mijn huwelijk in het vooruitzicht is dat helemaal niet zo erg..

Ik heb in Parijs ook nog afgesproken met een styliste daar, Natalie duPont. Ik ga met haar samenwerken. Ik had haar vorig jaar leren kennen bij Isabel Marant en we hadden tot nu toe contact gehouden. Ze werkt sinds kort ook als styliste en heeft in Parijs goede contacten bij allerlei modelabels. Ze zal daarom vanaf nu vanuit Parijs meehelpen met het vinden van de mooiste mode-items voor mijn klanten, zo leuk!

Momenteel ben ik in Londen om te shoppen voor mijn huwelijk en als ik terug ben, is het alweer tijd voor de lancering van mijn nieuwe Style Guide. Volgende week woensdag (23 maart) houden we de launch party in Amsterdam. Ik kan niet wachten! In mijn volgende blog meer daarover.

Uitnodiging voor de lancering van de nieuwe Style Guide!

Tot gauw!

Liefs,

Danie

Ps. Heb je mijn nieuwste online magazine met alle nieuwste voorjaarstrends al gezien?