Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridget Maasland heeft Nipplegate bij Oscars

Bridget Maasland zal vanavond voorafgaand aan de uitreiking van de Oscars live verslag doen vanaf de rode loper. Momente...

Bridget Maasland heeft Nipplegate bij Oscars
Bridget Maasland zal vanavond voorafgaand aan de uitreiking van de Oscars live verslag doen vanaf de rode loper. Momenteel staat ze dan ook klaar in Los Angeles om de grootste acteurs en actrices over enkele uren het hemd van het lijf te vragen.
Voor het zover is, heeft Bridget echter nog een klein probleempje op de te lossen met haar jurk. De Jan Tminiau jurk, die Bridget vanavond draagt, is namelijk zo doorschijnend dat haar tepels door de stof heen te zien zijn.
Bridget Maasland in een jurk van Jan Taminiau

“Ik heb hier mijn eigen nipplegate, dus daar moet voor alles van start gaat nogsnel iets aan gebeuren”, vertelde de presentatrice aan Carlo en Irene in de uitzending van Life4You, verwijzend naar haar jurk die íets meer van haar laat zien dan de bedoeling was.

Maar wellicht laat Bridget de jurk wel zoals ie is, want dat heeft zo zijn voordelen. “Ik heb dan natuurlijk ook net iets meer kansdat de sterren ook daadwerkelijk naar me toe komen vanavond!”, aldus Bridget.