Eerste afvaller HNTM:Laura Gerot

  Laura Gerot   De eerste afvaller werd maandag bekend: de twintigjarige Laura Gerot: “Kom ik eindelijk in het huis, mo...

 

Laura Gerot

 

De eerste afvaller werd maandag bekend: de twintigjarige Laura Gerot: “Kom ik eindelijk in het huis, moet ik als eerste weg. Ik had het ergens wel een klein beetje verwacht, maar ik vond mezelf zeker niet de slechtste. Je moet vaak lang wachten en daar werd ik wel een beetje gek van, maar ik had deze ervaring zeker niet willen missen.” Volgens de jury was Laura een grijs muisje. “Thuis weten zij wel beter. Een grijs muisje ben ik totaal niet. Maar het verbaasde mij wel hoe heel veel van die meiden net konden doen alsof ze dit elke dag doen. Er komt zoveel op je af, met al die lichten en camera’s. De meisjes waren leuk, maar geen types waar ik normaal gesproken mee om zou gaan. Danielle bijvoorbeeld kon ik in het begin echt niet uitstaan, maar toen ik haar beter leerde kennen bleek ze aardig en gezellig.

Ik denk dat Amanda de grootste kans heeft om Holland’s Next Top Model te worden. Een apart en stoer meisje. Zij is niet alleen fotogeniek, maar heeft ook een hele leuke persoonlijkheid. Het is jammer dat ik er uit ben, maar ik ga het gewoon verder proberen.” Laura ambieert een modellencarrière omdat ze dan rijk en beroemd kan worden. “Mijn droombeeld is dat ik ergens op een wit strand sta, met een helderblauwe zee en aan het poseren ben voor een Victoria Secret Commercial.” 

Laatste nieuws