Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dochter Nina Hagen volgt Sylvie van der Vaart op

Actrice Cosma Shiva Hagen (27) is het nieuwe covermodel van de Otto-catalogus en daar is de dochter van de punkzangeres...

Dochter Nina Hagen volgt Sylvie van der Vaart op

Actrice Cosma Shiva Hagen (27) is het nieuwe covermodel van de Otto-catalogus en daar is de dochter van de punkzangeres Nina Hagen (53) blij mee.  “Eerst werd ik gekozen tot de mooiste vrouw van Duitsland en toen kreeg ik ook nog eens dit model-aanbod van Otto. Dat gebeurt niet zo vaak en ik nam het aanbod dan ook graag aan.”

De shoot met het nageslacht van de Punk-Rockerin Nina Hagen (53) vond afgelopen zomer plaats op Ibiza, wat eigenlijk het tweede thuis is van de actrice. Met haar foto op de cover van de catalogus stapt ze in de voetsporen van schoonheden als Heidi Klum, Gisele Bündchen en natuurlijk ook de Nederlandse Sylvie van der Vaart. Zij deed twee seizoenen de cover van de postordercatalogus.

Cosma is zich bewust van haar mooie voorgangsters: “Na zoveel internationale supermodelen die op de cover van Otto hebben gestaan, voel ik mij zeer vereerd dat ik deze rol mag overnemen.” aldus de brunette. Het is niet de eerste keer dat ze poseert, eerder was ze, op zeer verleidelijke wijze te zien in de Duitse Playboy .

Haar moeder Nina Hagen had in de loop der jaren diverse echtgenoten, waaronder een zeventienjarige karaker uit Londen. Ook had zij enige tijd een relatie met Herman Brood en met diens ex-gitarist Ferdi Karmelk. Hij is de vader van Cosma Shiva Hagen.