Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wendy van Dijk verkiest gezin boven X Factor

Wendy van Dijk zal niet te zien zijn als presentatrice in het komende seizoen van X Factor. De balans tussen werk en pri...

Wendy van Dijk verkiest gezin boven X Factor

Wendy van Dijk zal niet te zien zijn als presentatrice in het komende seizoen van X Factor. De balans tussen werk en privé is te ver doorgeschoten naar de werkkant, vertelt ze aan Sp!ts.

Wendy werkte het afgelopen jaar onder meer aan The Voice, The Voice Kids, Obese en de tv-serie Moordvrouw.

Bovendien gaat haar film Ushi Must Marry binnenkort in première. “Hierna ga ik pas op de plaats maken. Niet dat ik overwerkt ben hoor. Ik zou nog rustig een paar jaar in dit tempo kunnen doorwerken; ik ben ijzersterk”, zegt ze. De duizendpoot wil gewoon meer tijd voor haar familie. “Mijn kindjes, mijn sociale leven en mezelf. Dat heb ik gemist.”

Wendy’s besluit houdt in dat Martijn Krabbé het vijfde seizoen van de talentenjacht in zijn eentje aan elkaar moet praten. Hij hoopt dat zijn vaste partner nog van gedachten verandert. “Martijn ziet onze samenwerking als een televisiehuwelijk”, zegt Wendy in Metro. “Hij hoopt stiekem dat ik me nog bedenk.” Ze sluit niet uit dat ze het programma ooit nog gaat presenteren. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP