Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tatum Dagelet: “Daniel zal vast vreemdgaan”

In de nieuwste editie van Grazia is deze week een interview te lezen met Tatum Dagelet. De presentatrice vertelt daarin...

Tatum Dagelet: “Daniel zal vast vreemdgaan”

In de nieuwste editie van Grazia is deze week een interview te lezen met Tatum Dagelet. De presentatrice vertelt daarin openhartig over haar scheiding van Ruud de Wild, haar nieuwe relatie met voetballer Daniel en een tweede huwelijk.

Tatum is inmiddels drie jaar samen met de negen jaar jongere voetballer Daniel de Ridder. De twee hebben het hartstikke leuk samen al heeft het feit dat Daniel momenteel in Engeland voetbalt de nodige impact. “Ik zie hem om de week. Enerzijds is dat handig. Ik hoef zijn onderbroeken niet te wassen. Aan de andere kant is het moeilijk, omdat we meer bij elkaar willen zijn”, vertelt Tatum.

In haar nieuwste boek schrijft Tatum ‘een man die vreemdgaat is eerder regel dan uitzondering’ en van haar Daniel verwacht ze niet anders. “Ik zou het vreselijk vinden als Daniel een romantisch diner bij kaarslicht zou hebben met een ander, omdat wij dat te weinig doen. Maar dat-ie een keertje sex heeft met iemand? Dat gebeurt heus wel. Hij is een man en zit soms weken alleen.”

Een tweede huwelijk zit er volgens Tatum niet echt in: “Hij vraagt me niet. We wonen nog niet eens samen”, zegt hij altijd. En hij heeft gelijk. Trouwen volgens de wet hoeft voor mij niet meer. Het lijkt me wel leuk om met zijn tweeen onofficieel op een tropisch strandje te trouwen, of heel dodgy in Vegas. Soms denk ik wel ‘Ik wil een kind, nu.’ Het lijkt me waanzinnig om nog eens zwanger te worden. Maar eigenlijk heb ik een soort rust. Misschien vanwege mijn leeftijd. Ik heb voor mezelf altijd bedacht: na mijn 35e niet meer.”

Lees het volledige interview met Tatum in de nieuwste Grazia, die vanaf woensdag 10 mei in de winkel ligt.