Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Danie Bles’ zelf ontworpen trouwjurk

Danie Bles droeg afgelopen zaterdag een door haar zelf ontworpen jurk. De jurk was eenvoudig en zonder al te veel poespa...

Danie Bles’ zelf ontworpen trouwjurk

Danie Bles droeg afgelopen zaterdag een door haar zelf ontworpen jurk. De jurk was eenvoudig en zonder al te veel poespas. Na de ceremonie ging de schaar erin, om er tijdens het diner en de afterparty een zwierige, gewaagde outfit van te maken.

De unieke broche aan Danie’s sluier werd gemaakt door Bibi van der Velden, die een aantal sieraden met een grote emotionele lading aan elkaar soldeerde tot een bijzonder geheel. Een cadeautje van haar moeder als variant op ‘something old, something new, something borrowed, something new’.

 ”In de speld is het horloge dat ik kreeg van mijn moeders tweede man – die is overleden – verweven met de ring van mijn oma, het avondhorloge van mijn grootmoeder en de hanger die mijn overleden ex-vriend me met heel veel liefde heeft gegeven.”

Daarbij had ze op haar blote rug een ketting hangen met de Cartier-ring die haar oma haar bij haar geboorte schonk, gecombineerd met de Cartier-ring die Danie zelf cadeau kreeg bij Florian’s geboorte.