Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doutzen Kroes is dolverliefd

“Greg is hét voor mij, ik ben helemaal gek op hem”, aldus Doutzen over haar vriendje Greg, alias DJ Ruckus (foto), het n...

Doutzen Kroes is dolverliefd

Greg is hét voor mij, ik ben helemaal gek op hem”, aldus Doutzen over haar vriendje Greg, alias DJ Ruckus (foto), het neefje van Lenny Kravitz. Trots vervolgt Doutzen: “Hij is zo slim dat hij vanzelf allemaal Nederlandse woorden oppikt. Ik praat ook vaak Nederlands tegen hem. ‘Lekker weertje vandaag’ of ‘Zeg Greg, heb jij de sleutel?’ En hij snapt dat.”

Doutzen is helemaal hotel de botel van haar Greg dus. Maar hoe zit het met de aandacht van andere mannen die bevriend met haar willen zijn? “Ik krijg heel veel en heel vaak aandacht van beroemde mannen, dat is toch een hele eer. Maar ik doe er niks mee. Mijn vaste vraag is altijd: ‘Wil je met me naar bed?’ En meestal zeggen ze ja. Waarop ik dan antwoord: ‘Dan kan je toch mijn vriend niet zijn, dat werkt niet als je met me naar bed wil. Wat ben je dan voor vriend?’ En vergeet niet, al die beroemde mannen hebben allemaal een heel groot ego.”

Meer lezen over Doutzen, haar onzekerheden en haar uiterlijk? Lees het in het exclusieve interview in de Grazia van deze week!

Meer Doutzen!

Doutzen hoort wederom bij best betaalde modellen ter wereld

Doutzen in Cannes: WAUW!

Doutzen Kroes wint award

Meer celebrities!