Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dennis: “Ik vind aandacht niet erg, zeker van vrouwen niet.”

Zijn indrukwekkende lijf is sinds kort alleen nog buiten de judo-mat te bewonderen. Hoe gaat hij om met alle vrouwelijke...

Dennis: “Ik vind aandacht niet erg, zeker van vrouwen niet.”

Zijn indrukwekkende lijf is sinds kort alleen nog buiten de judo-mat te bewonderen. Hoe gaat hij om met alle vrouwelijke aandacht die hij krijgt?

“Er komen geregeld dames op me af die vragen of ik ze even wil knuffelen. Ik ben benaderbaar en groot, sommige dames vinden dat een veilig gevoel. En niet alleen dames trouwens, ook heren”, verklapt sportman Dennis van der Geest.

En is Dennis een beetje gevoelig voor al die aandacht? “Tuurlijk, maar het zijn heus niet alleen de modelletjes die interesse tonen. Ook omaatjes van zeventig willen graag dat ik ze even vasthoud. Ik vind aandacht helemaal niet erg, zeker van vrouwen niet.”

Toch gaat Dennis niet vreemd. “Ik ben nog nooit vreemdgegaan en mijn vrouw Zaina, voor zover ik weet, ook niet. Maar ik vind dat onze relatie vreemdgaan moet overstijgen. let’s face it: op het moment dat je van iemand houdt, wordt de aantrekkingskracht van andere mensen niet uitgeschakeld.”

Lees het complete interview met Dennis in de Grazia van deze week!