Waylon: “Ochtendsex is de lekkerste sex”

Waarom ik Waylon wilde interviewen? De zanger die als eerste Nederlander bij Motown tekende, inspireert me met zijn muzi...

Lees ook

Waarom ik Waylon wilde interviewen? De zanger die als eerste Nederlander bij Motown tekende, inspireert me met zijn muziek en zijn goede looks laten me natuurlijk ook niet koud. Ik legde Waylon een aantal uitdagende woorden voor. Wat had Wicked Waylon hierop te zeggen?

De 29-jarige hunk geeft toe dat zijn grootste tegenslag het overlijden is geweest van zijn grote idool Waylon Jennings. “Ik leerde net m’n grote idool kennen en toen ging het fout. Dat lag in dit geval niet bij mezelf natuurlijk, maar wel hoe ik ermee om ben gegaan.”

Waylon wil zichzelf niet ijdel noemen en verklapt dat hij meer let op het voorkomen van zowel zichzelf als bij vrouwen. “Je kunt de mooiste vrouw naast je hebben lopen, maar als ze zo dom is als een kwartje schiet het ook niet op. Een vrouw moet absoluut inspireren.”

De Wicked Way zanger voelt zich ook zo vrij om Jamiesblog te vertellen over zijn sexuele voorkeuren. “Ochtendsex is de lekkerste sex die er is! Er is geen betere sex dan ochtendsex.” Waylon vertelt verder: “Sex is altijd lekker, maar ochtendsex heeft iets speciaals.”

Waylon trouwde op jonge leeftijd, maar scheidde al snel. Willem, zoals de zanger eigenlijk heet, vertelt dat hij het er voor de juiste vrouw nog wel een keer over heeft om in het huwelijksbootje te stappen. “Ik vind trouwen meer een meisjeswens. Dus voor een vrouw zou ik het nog wel een keer willen doen, maar voor mezelf hoeft het niet per se. Een huwelijk verandert mensen vaak”, zo vertelt Waylon.

Benieuwd wat Waylon nog meer te vertellen heeft over zijn liefdesleven. Of nieuwsgierig naar zijn plannen voor het jaar 2011?

Het hele interview lees je op Jamiesblog.

Laatste nieuws

Zie ook