Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend report: opvallende leggings & panty’s

Had iemand ons vijf jaar geleden verteld dat de legging opnieuw in de mode zou komen, dan hadden we die persoon niet gel...

Trend report: opvallende leggings & panty’s

Had iemand ons vijf jaar geleden verteld dat de legging opnieuw in de mode zou komen, dan hadden we die persoon niet geloofd. Zou diegene hebben gezegd dat felgekleurde leggings met drukke prints een trend zou worden, dan hadden we hem/haar voor gek verklaard. Toch kunnen we er niet om heen; opvallende leggings en panty’s zijn dit seizoen een absolute trend.

Niet iedereen zal direct even dol op deze nieuwe trend zijn, maar ware fashionista’s kunnen hun lol op. De prints en kleuren kunnen bij deze trend namelijk niet bont genoeg zijn.

Of je nu kiest voor bloemen, stippen, hartjes, strepen, teksten, grafische of etnische prints. Zolang je jouw legging of panty maar op de juiste manier combineert, mag deze zo opvallend zijn als je zelf wilt. Draag erg felgekleurde beenmode dus met een top of jurk in een enkele kleur en laat bepaalde kleuren uit je legging of panty terugkomen in je accessoires.

Dat panty’s en leggings niet langer alleen maar zwart of bruin hoeven te zijn, was ook op straat te zien. De talloze fashionista’s, die wij afgelopen modeseizoen in Milaan, Londen, Parijs en New York spotten, bewezen hoe hip beenmode kan zijn.

Opvallende leggings en panty’s gespot tijdens de internationale modeweken

Hieronder enkele dames die hun bijzondere beenmode goed wisten te combineren met een hippe en originele outfit.

Sterke outfits & bijzonder beenmode

Natuurlijk lopen ook al diverse sterren met deze trend weg. Rihanna draagt op onderstaande foto een legging met een grafische print, Kim Kardashian koos voor glitters en Lady Gaga trok een blauw model met gaten aan.

Het leuke aan deze trend is dat een bijzondere legging of panty je hele outfit ophaalt, terwijl het je bijna niets kost. De meeste kledingwinkels verkopen hun leggings en panty’s onder de twintig euro. Combineer je die vervolgens met enkele basics die je al in je kast hebt hangen dan heb je voor weinig geld toch een superhippe outfit. Zowel H&M, Pieces, Zara als Asos hebben bijzondere leggings in de collectie.

Enkele opvallende leggings van Asos.

Wat vind jij van deze trend? Welke legging/panty spreekt jou het meest aan? En zou jij in een felgekleurde printlegging de straat op gaan?