Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood’s topkapper over Sylvie: “Ooh, ouch!”

Michael Shaun Corby is dé kapper van Alterna in Hollywood. Hij zet zijn schaar regelmatig in de haren van celebs als Par...

Hollywood’s topkapper over Sylvie: “Ooh, ouch!”

Michael Shaun Corby is dé kapper van Alterna in Hollywood. Hij zet zijn schaar regelmatig in de haren van celebs als Paris Hilton en Lindsay Lohan. Hoe denkt hij over de kapsels van de Hollandse celebs?

Sylvie van der Vaart werd verkozen als best geklede vrouw van Nederland, maar haar kapsel doet voor Michael niet veel. “Ooh, ouch! Het is oranje. De vorm is wél mooi!”

Carice van Houten komt er niet veel beter vanaf. “Prachtig, maar niet gepolijst. Het is veel te frizzy, dat ziet er op tv echt niet goed uit. En dat rolletje aan de zijkant is té grandma. Het leidt alleen maar af van haar make-up, want die is prachtig,” aldus de topkapper.

“En waar is de verfijning!” roept Michael als hij een foto van Katja Schuurman onder zijn neus gedrukt krijgt. “De kleur is fout, het is pluizig, het is te lang. Met een pony komt ze al een heel eind, nu is ze net een huisvrouw.”

Bekend Nederland zou een voorbeeld aan Lieke van Lexmond moeten nemen. Want “that’s Hollywood”. “Ze ziet er prachtig uit.”

Meer celebrities!