Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

New best friends: Cara Delevingne & Rihanna

Cara Delevingne en Rihanna gaan tegenwoordig steeds vaker met elkaar om. ‘’Als ik in Los Angeles ben, let ze een beetje...

New best friends: Cara Delevingne & Rihanna

Cara Delevingne en Rihanna gaan tegenwoordig steeds vaker met elkaar om. ‘’Als ik in Los Angeles ben, let ze een beetje op me. Rihanna is zó lief en lekker down-to-earth.’’ Dit vertelt het populaire model in de Engelse Grazia.

‘’Rihanna heeft niet zoveel girlfriends, maar wij hebben wel veel met elkaar gemeenIk denk niet dat veel meiden haar begrijpen.‘’

De nieuwe vriendinnen hebben elkaar twee jaar geleden voor het eerst ontmoet, tijdens een gig van de zangeres. Ze leerden elkaar beter kennen tijdens de Victoria’s Secret Show dit najaar, waar Rihanna optrad. Ook is het tweetal samen gespot in London ten tijde van de lancering van RiRi’s modelijn voor River Island.

Nu maar hopen dat zangeres Rita Ora geen jaloers typetje is. Rita vertelde eerder deze maand tegen The Sun dat zij en Cara goede vriendinnen zijn. ”Ik noem haar mijn wifey, ze is van mij. Ik heb op dit moment geen tijd voor mannen, alleen voor mijn wifey.” (CCA)

Bron: Perezhilton Beeld: Getty