Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Danie Bles: nieuwe TV-programma’s

Over een week trouw ik al in Nederland. Niet te geloven hoe snel alles gaat. De komende week laat ik mijn voeten verzorg...

Danie Bles: nieuwe TV-programma’s

Over een week trouw ik al in Nederland. Niet te geloven hoe snel alles gaat. De komende week laat ik mijn voeten verzorgen, onderga ik een laserbehandeling en laat ik mijn haar- en make-up voor de grote dag testen. Ondertussen regel ik nog de kleding voor enkele gasten van mijn huwelijk. Zo kleed ik Sylvie, Nikkie, Leontine en mijn moeder voor mijn eigen huwelijk. Dat is veel werk maar ik doe het met ongelooflijk veel plezier.

Ik verzorg zelf de styling van enkele gasten op mijn huwelijk, waaronder die van Sylvie

Tussen alle huwelijksperikelen door moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden. Zo kleed ik momenteel presentatrices Lieke van Lexmond, Leontine Borsato en Chantal Janzen voor hun nieuwe programma’s.

Lieke kleed ik voor X-Factor, een leuke, uitdagende klus. Bij haar geldt eigenlijk: hoe simpeler, hoe mooier. Ik kies voor Lieke dus niet te veel prints en probeer me op één ding te focussen. Voor haar shop ik vaak kleding van merken als Denham en Blue Blood, maar ook Stella McCartney.

Lieke bij X-factor

Het leuke aan een programma als X-Factor is dat je een finale hebt. Afgelopen week hebben we voor Lieke dan ook al een finale-look samengesteld. Geen lange jurk, maar wel helemaal iets anders dan wat ze de vorige weken heeft gedragen. Hoe dat eruit zal zien, moet je tijdens de finale zeker gaan bekijken.

Leontine kleed ik momenteel voor de presentatie van Hart in Aktie

Leontine is net begonnen aan een nieuw avontuur bij Hart in Aktie. We hebben haar laatst voor alle afleveringen alle setjes al in één keer aangeleverd. Belangrijk bij Hart in Aktie is dat de kleding van Leontine niet te kleurrijk of te fashionable is. Veel glamour en veel sieraden zouden niet bij dit programma passen. Leontine is dol op Zara en Joseph. Met haar korte haar kan zij een stoere look bovendien erg goed hebben.

Voor Chantal doe ik styling voor De Jongens tegen de Meisjes

Chantal Janzen heeft momenteel wekelijks opnames voor de RTL4-show De Jongens tegen de Meisjes. Daarbij kan ik juist weer wel flink uitpakken al moet ik er rekening mee houden dat Chantal zich in dat programma goed moet kunnen bewegen. Een strakke jeans met een mooie top staat wat mij betreft het best bij Chantal. Ook kan ze kleur en prints erg goed hebben. Merken als Proenza Schouler, Citizens of Humanity, French Connection en Alexander McQueen staan haar goed en tevens draagt Chantal regelmatig enkele van mijn Bydanie jasjes.

Lieke met ex-kandidaat Rolf backstage bij X-Factor

Nou tot snel! Wanneer ik mijn volgende blog voor Grazia schrijf, zal ik getrouwd zijn… spannend!

X Danie

Ps. mijn website Bydanie.nl is onlangs compleet vernieuwd. Je vindt er nu de leukste modenieuwtjes uit binnen- en buitenland, mijn online magazine en je kunt er al mijn blogs lezen.