Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Côte d’Or BonBonBloc verdubbelt jouw beautygeluk!

Chocolade maakt gelukkig en daar speelt Côte d'Or BonBonBloc slim op in. De geluksverdubbelaars hebben opnieuw toegeslag...

Côte d’Or BonBonBloc verdubbelt jouw beautygeluk!

Chocolade maakt gelukkig en daar speelt Côte d'Or BonBonBloc slim op in. De geluksverdubbelaars hebben opnieuw toegeslagen. Dit keer brachten zij een bezoekje aan een kapsalon waar drie dames verrast werden met een complete make-over van visagist (van de sterren!) Mari van de Ven.

Bekijk hier de complete make-over!

Geluksverdubbelaars? Yes, deze worden door Côte d'Or het land ingestuurd om het geluk van anderen te verdubbelen. Côte d'Or BonBonBloc wil namelijk samen met jou vieren dat er niet zeven, maar veertien stukken chocolade in de nieuwe verpakking zit. Fijn!

Win: 2x Ford KA d’OrsDe geluksverdubbelaars hebben al toegeslagen op zen-, shop & beautygebied.. maar zijn nog lang niet klaar! Check hier de agenda om te zien waar jij een geluksverdubbelaar tegen het lijf kan lopen.

Ook maak je kans op twee Ford KA d'Ors! Eén voor jou en één voor... dat is helemaal aan jou! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een originele reden geven op geluksverdubbelaar.nl waarom jij deze geweldige auto's moet winnen. En wie weet cruise jij deze zomer in een Ford KA d'Or!