Celebrity dieet: Nikkie Plessen

Mogen er wel een paar vakantiekilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body’s van de sterren vergen...

Lees ook

Mogen er wel een paar vakantiekilootjes af? Wie weet kunnen de celebs je helpen. De bikini body’s van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Maar hun regimes zijn niet langer geheim. Voorlopig geven we je iedere zaterdag advies van een celeb that should do the trick! Dit keer het dieet van Nikkie Plessen.

Neerlands mooiste size zero beauty wil graag blijven passen in haar prachtige garderobe en eet en sport daarom altijd met veel discipline. Nikkie: “Ik sport gedurende het hele jaar. Je kunt wel zeggen dat slank blijven vanzelf gaat, maar dat is niet zo. Ik ben er wel mee bezig. Als ik in de spiegel kijk, ben ik soms blij, en soms denk ik: nou, daar mag nog wel wat aan gebeuren…”

Het dieet van Nikkie Plessen
De ultra ranke presentatrice is een gedisciplineerde dame. In de zomer eet ze vooral fruit en salades, alleen op vakanties staat ze zichzelf wat extra’s toe. Een strak dieet dus van Nikkie Plessen.

Work out
Nikkie zet ’s ochtends om zeven uur de wekker voor een rondje Vondelpark. Samen met haar man gaat ze met een personal trainer naar buiten voor pittige oefeningen zoals push ups, squats, burpees (vanuit een push up posities naar een hurkpositie springen) en korte sprintjes.

Weegschaal ban
Nikkie heeft al vier jaar niet meer op een weegschaal gestaan. “Dat gezeik met die kilo’s en streefgewicht.” Dat deze kijk op kilo’s plus het dieet van Nikkie Plessen resultaat geeft is op elke bikinifoto van de blondine te zien.

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook