Johnny Depp’s meest onherkenbare rollen

In veel films is Johnny Depp door een dikke laag make-up bijna niet meer te herkennen. Wat blijkt? dat vindt hij juist a...

Lees ook

In veel films is Johnny Depp door een dikke laag make-up bijna niet meer te herkennen. Wat blijkt? dat vindt hij juist alleen maar fijn.

Tijdens de uitreikingen van de Makeup Artists and Hairstylists Awards ontving Johnny een prijs op het gebied van make-up en haarstyling in de filmwereld. Hij had het beeldje onder andere te danken aan zijn rollen in Edward Scissorhands, Sleepy Hollow en Pirates of The Caribbean.

Gekke rollen

De acteur kreeg de award uit handen van zijn eigen grimeur Joel Harlow. “Dit is een grote eer, maar ik als ik een blik op het scherm werp, besef ik wel wat voor belachelijke dingen ik zoal heb gedaan”, grapte hij. “Hoe komt het toch dat ik nog steeds voor films wordt gevraagd?”

Ook vertelde hij dat hij er tijdens het maken van A Nightmare on Elm Street in 1984 voor het eerst achter kwam dat hij het wel prettig vond om zich achter zijn make-up te verbergen. “Ik hou ervan om me zo af te sluiten. Het idee dat je niet meer herkenbaar bent, bevalt me. Ik streef daar ook echt naar.”

Kijk snel mee naar Johnny’s meest onherkenbare rollen!

Sweeney Todd

Dark Shadows

The Lone Ranger

Edward Scissorhands

Alice in Wonderland

Pirates of the Carribean

 

Bron: BuzzE Beeld: Youtube 

Laatste nieuws

Zie ook