Kim Kardashians ongelofelijk smalle taille

"Geen Photoshop nodig", schreef Kim Kardashian gister onder een foto waarop ze haar ongelofelijk smalle taille showt. Op...

Lees ook

“Geen Photoshop nodig”, schreef Kim Kardashian gister onder een foto waarop ze haar ongelofelijk smalle taille showt. Op de selfie draagt ze een zwart met paars korset, dat je taille tegelijkertijd zou shapen en trainen. Of ze nog kan ademhalen is de tweede vraag.

Het is niet onopgemerkt gebleven dat Kim de laatste tijd obsessief bezig is met haar gewicht. Regelmatig verschijnen er sportende kiekjes op haar Instagram, waarin ze duidelijk maakt dat ze een aantal kilo’s kwijt wil. “Klaar voor een intensieve training. Die laatste 7-9 kilo van de zwangerschap wil er maar niet af. Geen smoesjes meer, mijn baby is al een jaar oud!”, schreef ze bij een foto.

Streefgewicht

Momenteel zou de realityster behalve haar ‘speciale’ korset ook bezig zijn met een low carb-dieet waarin ze binnen twee weken al drie kilo is afgevallen. “Ze heeft het gevoel dat ze haar streefgewicht nu bereikt”, vertelde een insider aan UsWeekly.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook