Aftellen naar de bruiloft van Wendy van dijk

Het is nu echt bijna zover voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Vrijdag geven ze elkaar op Ibiza het jawoord. Het ste...

Het is nu echt bijna zover voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Vrijdag geven ze elkaar op Ibiza het jawoord. Het stel is al een aantal dagen op het Spaanse eiland en donderdag is ook de trouwjurk van Wendy gearriveerd. Niks staat hun grote dag vandaag nog in de weg.

De styliste van Wendy heeft de jurk donderdag meegenomen in het vliegtuig. Omdat ze er zeker van wilde zijn dat er onderweg niks mee zou gebeuren, nam ze de japon mee naar haar stoel, in plaats van in het bagageruim. “Het is een japon geworden, waarvan iedereen hopelijk zal zeggen dat het een échte Wendy-jurk is. Ik had me echt geen mooiere jurk kunnen voorstellen”, vertelde Wendy eerder al aan Grazia.

Stress

De presentatrice vertelt aan Story dat ze nog wel wat stress had over haar jurk. Niet over hoe haar japon eruitziet, maar of ze het kunstwerkje van ontwerper Jan Taminiau wel makkelijk mee kon nemen naar Ibiza zonder dat Erland hem zou zien. “Voor hem moet deze trouwjapon op de huwelijksdag echt een verrassing zijn.”

Eerder vertelde Wendy al dat ze geen last had van stress voor de grote dag. “Ik heb niets om boos of gefrustreerd over te raken, want alles wordt me uit handen genomen”, zei ze. “Ik hoef gelukkig alleen maar op te komen dagen in mijn jurk.” Ze verklapte dat de jurk een spectaculaire creatie is van Taminiau. “Ik was sprakeloos toen ik hem vorige week paste.”

Beeld: ANP / Fleur van ’t Slot

Laatste nieuws