Wendy van Dijk stapt in huwelijksbootje

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn officieel getrouwd. De newlyweds gaven elkaar vrijdag het ja-woord op het Spaanse...

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn officieel getrouwd. De newlyweds gaven elkaar vrijdag het ja-woord op het Spaanse eiland Ibiza. De ceremonie werd gehouden op het landgoed van hotel Agroturismo Atzaró dat zich tussen een sinaasappelboomgaard op het platteland van Ibiza bevindt.

Magisch moment

Er waren tachtig gasten op de grote dag aanwezig waaronder modeontwerper Jan Taminiau, die de trouwjurk van Wendy ontwierp. “Ik kijk heel erg uit naar dat magische moment”, zei de ontwerper tegen RTL Boulevard over het moment dat Wendy naar het altaar toe zou lopen. Ook Gordon bevond zich onder de genodigden, voor hem was het naar eigen zeggen een beladen moment. De zanger was er in 2002 ook bij toen de bruiloft tussen Wendy en Xander de Buisonjé twee dagen voor de grote dag werd afgelast. “Ze heeft dan toch uiteindelijk het geluk gevonden.”, zegt hij over de grote dag. Topkok Herman den Blijker sluit zich daar helemaal bij aan: “Ze zijn helemaal voor elkaar geschapen.” Dochtertje Lizzy die ook werd gekleed door Taminiau, vervulde de rol van bloemenmeisje en verraste haar vader en moeder met een zelfgeschreven gedichtje.

All you need is…

Productiebedrijf Endemol had ook nog een verrassing voor Wendy en Erland in petto. Zij hadden een klein vliegtuig ingehuurd die over de trouwlocatie heen vloog. Aan het vliegtuig was een banier bevestigd waar op de boodschap All You Need Is Love stond. De grote dag stond niet alleen in het teken van Wendy en Erland. De blondine stond ook stil bij haar vader Jaap van Dijk die in 2006 overleed aan kanker. Op Twitter postte de bride to be een foto van zichzelf terwijl ze een kaars vasthoudt met daarop een foto van haar vader. ‘Vandaag gaan we trouwen! Zin in!!Kreeg van Stanneke een bijzondere kaars. Voor altijd in ons hart. Mijn liefste papa’, schreef ze bij de foto.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar foto’s van de grote dag? Bekijk ze hier!

Beeld: Twitter

 

 

Laatste nieuws