Amanda Bynes wil vader vermoorden

De actrice Amanda Bynes is al maanden in het nieuws vanwege haar wangedrag. Artsen stelden vast dat Amanda manisch depre...

Lees ook

De actrice Amanda Bynes is al maanden in het nieuws vanwege haar wangedrag. Artsen stelden vast dat Amanda manisch depressief en schizofreen is. Voor die problemen werd ze vorige maand noodgedwongen opgenomen in een psychiatrische kliniek en hoewel ze zelf beweerde dat het sindsdien beter met haar gaat, blijkt dat niet helemaal waar te zijn. In een audiotape die entertainmentwebsite TMZ in handen heeft gekregen, is te horen dat Amanda moordneigingen heeft.

Schokkend

Een ex-huisgenoot van Amanda nam met zijn telefoon de tirade van de voormalig Nickelodeon-ster op. De 29-jarige beschrijft daarop duidelijk hoe zij haar vader wil vermoorden: “Als het jouw vader was, zou je ook zijn polsen willen doorsnijden. Ik wil dat hij gaat lijden voor wat hij mij heeft aangedaan. Nadat ik zijn polsen heb doorgesneden, wil ik hem in een greppel gooien en hem daar achterlaten.”

Amanda’s monoloog gaat alle kanten op. Zo beschrijft ze het ene moment gedetailleerd hoe ze haar vader wil vermoorden en zegt ze het andere moment dat ze helemaal niet in moord gelooft. Over haar vader heeft zij in ieder geval geen goed woord te spreken: “Hij is de slechtste persoon ooit en het zou me heel gelukkig maken als ik zijn keel kon doorsnijden”. Ook geeft ze toe dat ze haar ouders vaak bedreigt. Ze vertelt haar moeder dat ze haar gaat vermoorden en dat ze haar huis in brand gaat steken.

Beeld: TMZ

Laatste nieuws

Zie ook