‘Tori Spelling gaat scheiden’

De relatie van Tori Spelling en Dean McDermott loopt op de klippen en de twee staan op het punt om te gaan scheiden. Dat...

De relatie van Tori Spelling en Dean McDermott loopt op de klippen en de twee staan op het punt om te gaan scheiden. Dat meldt Us Weekly. “Er lijkt weinig liefde meer tussen hen te zijn. Als de camera’s uit zijn, heerst er een kille en afstandelijke sfeer”, aldus een insider tegen het magazine.

True Tori

Het koppel is al acht jaar getrouwd en heeft vier kinderen. Vorige week maakte de 47-jarige Dean al bekend te willen stoppen met de realityshow rond hun huwelijk, True Tori. “Ik kan het niet meer aan, het is slecht voor mijn ziel”, aldus de acteur in een interview met Access Hollywood. Volgens televisiezender Lifetime is hij tot het einde van het huidige seizoen nog te zien in de serie.

Ziekenhuis

90210-actrice Tori werd afgelopen maand opgenomen in het ziekenhuis wegens bronchitis. “Dean was er wel voor haar in het ziekenhuis, maar het was meer een verplichting en dat was voor Tori erg deprimerend. Hij was met zijn gedachten ergens anders en hij had weinig aandacht voor Tori. Hij greep elk excuus aan om weg te gaan en was zo min mogelijk bij haar”, aldus een tweede bron.

Ook verteld bron nummer drie dat het stel, ondanks het feit dat zij aan hun huwelijk werken, amper nog met elkaar praat.

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws