Snooki is getrouwd!

Na 2,5 jaar lang verloofd te zijn geweest en twee kinderen te hebben gehad, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zov...

Na 2,5 jaar lang verloofd te zijn geweest en twee kinderen te hebben gehad, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Nicole Elizabeth Polizzi, beter bekend als Snooki, en Jionni LaValle stapten in het huwelijksbootje in New Jersey. 

Jawoord

De tortelduifjes gaven elkaar in het bijzijn van familie en vrienden het jawoord. De ceremonie, volledig in Gatsby-stijl, werd gehouden in het Venetian in Garfield, New Jersey. Us Weekly bracht de meeste details van de bruiloft naar buiten, waarna Snooki het allemaal bevestigde in een post op haar officiële website.

Trouwjurk

De bruidsmeisjes van de Jersey Shore ster, waaronder JWoww, droegen hun eigen zwarte jurken. Maar waar we het meest benieuwd naar zijn, is toch wel de outfit van de bruid. Snooki droeg een traditionele trouwejurk, maar ruilde deze later op de avond in voor ‘something more fun‘. Het is nog onduidelijk of er verder nog Jeysey Shore-sterren aanwezig waren op de bruiloft.

Kinderen

De romance tussen Snooki en Jionni bloeide op voor de camera’s en in 2012 verloofden de twee zich. Sindsdien verwelkomden ze twee kinderen, de 2-jaige Lorenzo en de 3 maanden oude Giovanna.

Bekijk de foto van de grote dag (inclusief de trouwjurk)!

Lees ook: De vaginataart van Snooki

Beeld: Instagram

Laatste nieuws