Madonna showt blote borsten in pikante shoot

Naakt poseren is niets nieuws voor Madonna, maar ook op haar 56e durft de Queen of Pop behoorlijk veel van zichzelf te l...

Lees ook

Naakt poseren is niets nieuws voor Madonna, maar ook op haar 56e durft de Queen of Pop behoorlijk veel van zichzelf te laten zien. In een fotoshoot voor het blad Interview is Madonna te zien met twee compleet ontblote borsten.

In business

Billboard merkt op dat het geen traditionele topless-foto is omdat de Amerikaanse alleen haar borsten niet bedekt heeft, ze draagt verder wel een truitje. Met de shoot lijkt Madonna vooral te willen aangeven dat ze nog steeds ‘in business’ is. Momenteel werkt ze hard aan haar dertiende studioalbum. De plaat, waarop ze onder meer samenwerkt met dj Avicii, moet in 2015 uitkomen.

Spraakmakend

In de shoot in Interview is de topless-foto overigens waarschijnlijk niet eens de meest spraakmakende foto. De Like a Virgin-diva is ook op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze wijdbeens zit in een roze latexpakje. Verder poseert ze sensueel met een slang in haar handen. Bekijk hier de foto van Magde’s blote borsten en de rest van de pikante plaatjes.

Lees ook: Shocking: Madonna met en zonder Photoshop
Bron: BuzzE, Beeld: Madonna @ Instagram

Laatste nieuws

Zie ook