App van de week: I’m In

Smartphones en tablets, we kunnen niet meer zonder. Iedere week deelt Grazia de leukste, grappigste of handigste app van...

Lees ook

Smartphones en tablets, we kunnen niet meer zonder. Iedere week deelt Grazia de leukste, grappigste of handigste app van dat moment. Deze week: de I’m In-applicatie!

I’m In

Gratis naar de leukste festivals en feesten? Dat willen we allemaal wel, maar het lijkt een onmogelijke zaak. Met de I’m In-app kun je het hele jaar door tickets winnen voor verschillende events. Je hoeft je dus niet langer te vervelen als je even krap bij kas zit.

Hoe het werkt

Starten

Als eerste is het van belang om een account aan te maken, zodat je kan meedoen aan de winacties. Vervolgens vind je op de homepage een overzicht van alle deelnemende events. 

Gesloten events

Sommige events zijn nog gesloten en zullen geactiveerd worden met een countdown timer. Deze timer geeft aan wanneer de tickets beschikbaar zijn. Het is mogelijk om een ‘wekker’ te zetten, zodat je er op tijd bij bent. 

Winnen

Wanneer je een event hebt gevonden waar je graag naartoe zou willen, kun je meespelen. Je zult dan een ‘rad van fortuin’ te zien krijgen, waar je drie keer de kans krijgt om iets te winnen. Zodra je gewonnen hebt, hoef je enkel iemand uit te nodigen om je gezelschap te houden. Niets gewonnen? Maak je dan geen zorgen. Vrijwel iedere dag verschijnen er nieuwe evenementen op de app.

Beeld: I’m In, App store

 

 

Laatste nieuws

Zie ook