Kerstmis thuis voor de buis

Elk jaar komen weer dezelfde classic kerstfilms op televisie. En toch wil je ze geen enkel jaar missen. Van Home Alone t...

Lees ook

Elk jaar komen weer dezelfde classic kerstfilms op televisie. En toch wil je ze geen enkel jaar missen. Van Home Alone tot All You Need Is Love; Grazia selecteert voor jou de leukste kerstfilms– en programma’s.

Kerstavond: 24 december

RTL 4: All You Need Is Love Kerstspecial 20:30-23:00 uur

All You Need Is Love Kerstspecial is het programma om gezellig met je familie te kijken. Ook dit jaar herenigt Robert ten Brink samen met zijn team weer familie en geliefden. Tijdens deze aflevering wordt er ongetwijfeld een traantje weggepinkt, dus zet de tissues maar alvast klaar.

SBS6: A Christmas Carol 20:30-22:35 uur

In het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens, kruipt Jim Carrey in de huid van Ebenezer Scrooge. Scrooge snauwt iedereen af en kan alleen maar aan geld denken. Als hij bezoek krijgt van geesten, moet hij zijn hart laten zien en daarmee alle voorgaande ongelukkige kerstdagen goedmaken. Gaat het hem lukken?

Eerste Kerstdag: 25 december

RTL4: Home Alone 20:30-22:30 uur, morgen om 20:30-22:50 het vervolg: Home Alone 2: Lost In New York

De familie McCallister besluit om Kerst in Parijs te vieren. Door alle drukte vergeten ze hun 8-jarige zoon Kevin mee te nemen. Kevin vindt het wel prima, hij kan nu doen wat hij wil. Maar als plotseling inbrekers Harry en Mav bij hem op de stoep staan moet hij ze een lesje leren.

Net5: 12 Dates of Christmas 20:30-22:15 uur

Kate wordt op een blind date gestuurd met een aantrekkelijke man. Ze maakt dit elke dag opnieuw mee en gaat dus twaalf keer op dezelfde date. Eerst wil ze niks van hem weten. Valt ze later wel voor zijn charmes of gaat ze toch terug naar haar ex Jack?

Net5: Desperately Seeking Santa 22:15-00:00 uur

De ambitieuze Jennifer heeft een niet goed lopende baan in een winkelcentrum in Boston. Om haar baan te behouden, verzint ze de wedstrijd: “Wie is de nieuwe Santa?”. Jongeman David probeert echter de pizzeria van zijn vader te redden en doet ook mee aan de wedstrijd. Jennifer en David hebben ook een oogje op elkaar. Kijk zelf maar hoe ze dit oplossen…

Tweede Kerstdag: 26 december

NPO1: Sissi die Junge Kaiserin 14:15-16:00 uur

De wonderschone Sissi is getrouwd met de keizer van Oostenrijk, Franz-Joseph. Na de geboorte van haar dochtertje nemen de conflicten toe. Vooral haar schoonmoeder Sophie maakt het haar erg lastig. Sissi besluit om naar haar ouderlijk huis te vluchten, maar Franz-Joseph reist haar achterna. De film is alleen al voor de prachtige jurken een aanrader.

NPO1: Alles is Familie 20:20 uur

De familie Rover staat op het punt in hun leven dat ze belangrijke keuzes moeten maken. Winnie wil graag een baby, haar man Rutmer wil dichterbij zijn gevoel komen en zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid. Alle bekende BN’ers komen in de film terug: onder andere Carice van Houten, Benja Bruijning, Thijs Römer, Georgina Verbaan en Chris Zegers. Alles is Familie is een echte romcom om bij weg te zwijmelen.

RTL 5: Meet the Fockers 22:15-00:30 uur

In Meet the Parents wil Gaylord Focker met Pam Bymes trouwen en maakt daarom kennis met haar ouders. De ouders van het koppel maken in dit vervolg kennis met elkaar. Alleen zijn ze alles behalve hetzelfde… De familie Bymes is erg beleefd en bij de familie Fockers houden ze van ongepaste grapjes. Dit levert de nodige problemen op, maar vooral hilarische scènes. Lach, gier en brul mee!

Beeld: Getty, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook