6 x Tips voor een vollere bos

Droom je ook van een weelderige haardos, maar ben je de eigenaar van Pietje Peenhaar. Kijk dan eens naar deze onderstaan...

Droom je ook van een weelderige haardos, maar ben je de eigenaar van Pietje Peenhaar. Kijk dan eens naar deze onderstaande tips. Volgens deze trucs ben je in no time gezegend met coupe Beyoncé.

1. Overweeg een pony net als Anna Wintour
Heb je over het algemeen dunnig haar, maar is het aan de voorkant iets voller? Probeer dan gewoon eens een pony. Zo creeër je optisch een dikke haardos. Durf je een stapje verder te gaan, kleur dan je pony twee tinten donkerder dan de rest van je haar. Door de kleur lijkt je coupe mooi vol.

2. De laagjes van Jennifer Aniston 
Kies voor laagjes. Laat deze nooit snijden, maar knippen. Door verschillende laagjes in je haar te brengen, wordt je haar meteen voller.

3. Tyra Banks highlights
Wanneer je kiest voor verschillende haartinten oogt je haar dikker. Bij Tyra Banks werkt het in ieder geval.

4. Een flinke dot mousse 
Mousse geeft de wortels van je haar een boost en volume. Kies nooit voor gel, want dat blijft aan en elkaar plakken en doet je haar niet goed. Mouse is luchtig en zorgt voor een flinke haardos. Kim Kardashian schijnt het ook graag en vaak te gebruiken. 

5. Föhn je haar op de juiste manier
Het is een kunst om je haar goed te föhnen. Belangrijk is om een ronde zachte borstel te gebruiken. Zo kun je krullen of slag in je haar krijgen. Jennifer Lopez zit ook vaak lang in de stoel voor zo’n bos.

6. Het geheim: hairextensions
Zoals je vast wel weet, is echt niet iedere beroemdheid die je op tv ziet de trotse eigenaar van een lekkere volle coupe. Het geheim in Hollywood: hairextensions. De bekendste ster die dit gebruikt is toch wel Britney Spears.

Beeld: Getty

Laatste nieuws