Grazia’s Water Challenge: De eerste veranderingen

Op 7 januari begon de redactie van Grazia.nl vol goede moed aan de Grazia Water Challenge, naar aanleiding van het beric...

Op 7 januari begon de redactie van Grazia.nl vol goede moed aan de Grazia Water Challenge, naar aanleiding van het bericht ‘Dit doet 3 liter water per dag met je huid‘. Inmiddels beginnen we alweer aan de derde week van onze missie om twee tot drie liter water per dag te drinken. En de eerste veranderingen zijn te zien!

De eerste week was nog even wennen, veel plassen en een piepklein beetje klagen. Maar nu we de feeling te pakken hebben, gaat het als een speer.

Mooie sterke nagels

Achteraf gezien hadden we ook before-foto’s van onze handen moeten maken, want daar is tot nu toe het meeste verschil te zien. Zo had Heather naar eigen zeggen de meest verschrikkelijke nagels ever. “Ik had van die vervellende nagels met witte vlekjes die zodra ze een millimeter groeiden, ook meteen weer afbraken.” Dat is nu wel anders. “Het is zo bizar! Mijn nagels zijn super stevig, mooi lang en vooral heel wit. French manicure? Die heb ik niet meer nodig.”

Bettina merkt vooral dat ze minder droge handen heeft en niet meer een hele tube handcrème per dag opmaakt.

Minder plassen

Ja, dat was toch wel waar we het meest over hebben geklaagd deze challenge: dat verdomde plassen steeds. Midden in de nacht, overdag, all day long. Vooral vervelend als je een dagje uit bent en om het half uur de McDonalds in moet rennen.

Oké, soms duikt de drang nog steeds uit het niets op en moet je als een speer naar het toilet rennen, maar de nachten komen we inmiddels zonder drie keer opstaan door.

Bye wallen

Kijk, hier hoopten we dus op. Bettina en Zoé beginnen te merken dat ze ’s ochtends iets minder schrikken als ze in de spiegel kijken. Hun wallen beginnen namelijk al af te nemen. Het is geen wereld van verschil, maar er gebeurt dus wel iets! En hee, we hebben nog twee weken te gaan.

Wij krijgen alleen maar meer motivatie om de challenge vol te houden. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de after-foto’s? Check hieronder nog even onze before-foto’s en hou Grazia in de gaten! Deel jouw ervaringen met ons via #graziawaterchallenge.

Lees ook: Wow! Dit doet 3 liter water per dag met je huid

Laatste nieuws