Verstuur nu je Valentijnskaart gratis met een kus

Het is weer bijna zover, de meest zoetsappigste dag van het jaar: Valentijnsdag. Als je een goed stel lippen en een lipp...
Verstuur nu je Valentijnskaart gratis met een kus

Het is weer bijna zover, de meest zoetsappigste dag van het jaar: Valentijnsdag. Als je een goed stel lippen en een lippenstift in huis hebt, heb je geluk. PostNL heeft namelijk een actie bedacht: Geef met je lippenstift een kus in het postzegelvakje en je hebt geen postzegel meer nodig voor jouw liefdesbrief. Hoe leuk!

How cute...

PostNL vindt een kaartje op de deurmat namelijk nog steeds de meest persoonlijke manier om te laten weten dat je aan iemand denkt. De perfecte dag om dat te laten weten is natuurlijk op Valentijnsdag. Niet alleen aan je grote liefde, maar ook aan je vriendinnen is een kaartje sturen een mooi gebaar, en al hélemaal met een kus van jou op de envelop.

"We willen voor Valentijnsdag iedereen de kans geven geliefde, familie of vrienden te verrassen." Op vrijdag plaatst PostNL speciale 'kusbussen'  in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Leiden, waar de kaarten kunnen worden verstuurd.

De gekuste kaarten en brieven moeten vrijdag 13 februari voor 17.00 uur verstuurd zijn naar een bestemming binnen Nederland.

Dus sla je slag!

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30dc9a77991', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });