Onbewerkte foto’s Beyoncé gelekt

Vier onbewerkte foto's van Beyoncé zijn woensdag op internet gezet door The Beyoncé World. Het gaat om kiekjes uit 20...

Lees ook

Vier onbewerkte foto’s van Beyoncé zijn woensdag op internet gezet door The Beyoncé World. Het gaat om kiekjes uit 2013 voor een reclamecampagne van een make-upmerk, voordat er Photoshop aan te pas kwam.

Just like us

Op de foto’s is te zien dat de 33-jarige Beyoncé toch niet zo volmaakt is als we dachten. De vrouw van Jay Z blijkt naast wat rimpels ook flink wat pukkeltjes te hebben. She’s human! Altijd fijn om te weten dat zelfs de grootste sterren net als ons zijn. Bekijk de foto’s HIER.
Op de uiteindelijke campagnefoto’s is hier geen spoor meer van te bekennen en lijkt de superster een gave huid te hebben. Fansite The Beyoncé World heeft de foto’s inmiddels offline gehaald, omdat ze geen ‘oorlog tussen fans’ willen veroorzaken.

Natuurlijke schoonheid

”Sommige dingen die zijn gepost zijn verschrikkelijk en daar willen we geen onderdeel van zijn. We hebben de foto’s gepost om te laten zien dat onze koningin een natuurlijke schoonheid is, maar tegelijkertijd net zoals elke andere vrouw is”, aldus de website.

Lees ook: De eerste selfie van Blue Ivy

Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook