Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dominique van Hulst (Do)

Van tennisster naar zangeres en Playboy-girl. Dominique Rijpma van Hulst (1981), beter bekend als Do, is een Nederlands...

Dominique van Hulst (Do)

Van tennisster naar zangeres en Playboy-girl.

Dominique Rijpma van Hulst (1981), beter bekend als Do, is een Nederlandse zangeres. Do is een dochter van tennistrainer Willem-Jan van Hulst.

Zangcarrière Op haar vijftiende besloot Do haar tenniscarrière om te wisselen voor een zangcarrière. Dit is haar goed gelukt! We kennen haar natuurlijk van het prachtige liedje Heaven, maar dit was niet haar enige hit. Do heeft meerdere albums uitgebracht. Haar eerste album met de naam Do is uitgebracht in 2004 en haar tweede album Follow Me in 2006.

In 2008 was Do naakt te bewonderen in de Playboy en in juli 2011 kreeg ze een gouden plaat voor haar André Hazes-cover. "Whoehoe! Gisteren een gouden plaat gekregen voor mijn single Hij Gelooft in Mij", meldde Do via Twitter. "Super. Thanx allemaal."

Jong, getrouwd & vrijgezel.

LiefdeslevenIn 2007 stapte Do in het huwelijksbootje met haar toenmalige vriend Marc Verschoor. Zij gaven elkaar in Barcelona het jawoord. De relatie tussen de twee liep niet lekker meer, daarom besloten Do en Marc in mei 2010 van elkaar te scheiden.

VrijgezelligNa haar werk- en privéproblemen wil Do weer lekker genieten van het leven. Ook neemt ze deel aan het tv-programma Expeditie Robinson. De zangeres zit even niet te wachten op een nieuwe vlam. "Marc was mijn eerste lange relatie en het is pas een jaar over, dus ik vind het wel even prima zo", zegt ze in Flair. Maar wat blijkt nu? Do schijnt weer weer te daten met haar ex-man...