Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amanda Krabbé tevreden over relatie met Martijn

"We kunnen niet met en niet zónder elkaar." Voor Amanda Krabbé voelt de latrelatie die ze momenteel met haar man Martijn...

Amanda Krabbé tevreden over relatie met Martijn

"We kunnen niet met en niet zónder elkaar."

Voor Amanda Krabbé voelt de latrelatie die ze momenteel met haar man Martijn heeft best goed. Al maanden leven de twee in een naar eigen zeggen ‘emotionele spagaat’, maar de oplossing die ze nu hebben gevonden is voor iedereen juist, ook voor de kinderen.

LatrelatieMartijn en Amanda wonen al een tijdje niet meer bij elkaar, maar ze delen nog wel alles samen. “Martijn en ik hebben nog altijd een latrelatie”, zegt ze in Story. “Met een scheiding zijn we geen van beiden bezig. Waarom zouden we? We hebben gewoon een gezin en daar genieten we beiden nog altijd volop van. Daar komt bij dat we nog altijd te veel om elkaar geven om te gaan scheiden.”

“Het probleem is eigenlijk dat we niet mét, maar ook niet zónder elkaar kunnen”, bekent Amanda. “Martijn en ik bevinden ons in een emotionele spagaat. Dat is best wel lastig en het is nóg lastiger om dat een ander uit te leggen.”

Wel lusten, geen lasten“Maar de kinderen profiteren ervan en Martijn en ik stiekem ook. Het is altijd gezellig als we met z’n allen zijn. Er zijn geen ruzies, maar er is wel pret. Eigenlijk kun je heel zwart-wit zeggen dat we nu wel de lusten, maar niet de lasten hebben.”

Alles over het leven van Martijn en Amanda lees je deze week in Story.