Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verjaardagen 25 april

Hieronder volgt een overzicht van Nederlandse en internationale beroemdheden die vandaag jarig zijn. 1940 - Al Pacino, A...

Verjaardagen 25 april

Hieronder volgt een overzicht van Nederlandse en internationale beroemdheden die vandaag jarig zijn. 1940 - Al Pacino, Amerikaanse acteur. Bekend van films als The Godfather, Scarface, Dog Day Afternoon, Heat en Scent of a Woman.

Hij werd acht keer genomineerd voor een Oscar, en won de prijs één keer. Pacino regisseerde ook enkele films.

1945 - Björn Ulvaeus, Zweedse muzikant. Bekend als bandlid van popgroep ABBA. Was getrouwd met ABBA-zangeres Agnetha Fältskog, van wie hij in 1978 gescheiden is. Hij heeft vier kinderen.

1946 - Talia Shire, Amerikaanse actrice. Speelde in de eerste vijf delen van de filmreeks Rocky de echtgenote van bokser Rocky Balboa. Ook was ze in The Godfather te zien als Connie, de zus van Michael Corleone.

1958 - Fish, Britse zanger. Bekend als zanger van Marillion. Zijn echte naam luidt Derek William Dick. Hij begon in 1988 met een solocarrière.

1961 - Albert Verlinde, Nederlandse presentator en theaterproducent. Presenteerde diverse showbusinessprogramma's en werd vooral bekend als vast panellid van RTL Boulevard.

1966 - Jeroen Overbeek, Nederlandse journalist. Vooral bekend als presentator van het NOS Journaal en verslaggever voor NOS Actueel.

1969 - Martin Koolhoven, Nederlandse filmmaker. Hij regisseerde onder meer Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter.

1969 - Renée Zellweger, Amerikaanse actrice. Brak door in 1996 met haar rol in Jerry Maguire, waarna ze te zien was in onder meer Nurse Betty, Bridget Jones' Diary en Cold Mountain.

RIJSWIJK (ANP)