Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mariska van Kolck werd bedrogen

Knut ging al maanden vreemd. Eeder vertelden we nog over de nieuwe vriend van Mariska van Kolck, die ze kort na haar bre...

Mariska van Kolck werd bedrogen

Knut ging al maanden vreemd.

Eeder vertelden we nog over de nieuwe vriend van Mariska van Kolck, die ze kort na haar breuk met Knut Jacobsen leerde kennen. Mariska en Knut wilden hun scheiding in harmonie regelen, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Nieuwe liefdesZowel Knut als Mariska hebben zes weken na de breuk alweer een nieuwe liefde. Knut is zo verliefd dat hij hand in hand met zijn nieuwe liefde door hun woonplaats loopt. Iets waar Mariska furieus over is. ‘Hij zegt dat hij pas sinds zes weken een relatie met Wia heeft, maar dat is een leugen. Hij heeft mij zes maanden bedrogen! Hij heeft een half jaar een dubbelleven geleid.’

VreemdgaanVlak voordat Mariska Knut vertelde te willen scheiden, kreeg ze van vrienden van Knut te horen dat hij vreemdging. Hij had een vriendin in Groningen. Mariska moest het uit hem trekken, maar uiteindelijk gaf Knut toe dat hij verliefd was geworden op een ander.

Meer wetenBen jij benieuwd hoe Knut op deze beschuldiging reageert en naar zijn verhaal achter de scheiding? Lees het deze week in Story.