Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Derek Lovely

Lovely to meet you! Je zult maar Lovely als achternaam hebben, dan moet je toch wel een leuke vent zijn! En dat is ‘ie o...

Derek Lovely

Lovely to meet you!

Je zult maar Lovely als achternaam hebben, dan moet je toch wel een leuke vent zijn! En dat is ‘ie ook. Derek Lovely (27) deed in 2010 mee aan de Cosmopolitans meest begeerde vrijgezelle mannen-wedstrijd in Amerika. En met succes: deze lovely man won de wedstrijd en mag zich de meest begeerde single noemen.

Jonge jarenDerek groeide op in Oxford bij zijn ouders Kurt en Pam Lovely. Hij ging naar Oxford Hills Comprehensive High School en daarna studeerde hij aan de University of Southern Maine. Derek speelt al zijn hele leven basketbal. Ook nu nog, want hij speelt bij een lokale club. Op dit moment woont de lovely Derek in Portland, Maine.

In zijn dagelijks leven is Derek group-home manager, maar af en toe poseert hij ook als model. Door dit laatste is hij terechtgekomen bij de Cosmo.

LiefdeNog even ter verduidelijking: deze aantrekkelijke man is vrijgezel. Maar je kunt natuurlijk altijd een poging wagen om hem te versieren. Je trekt zijn aandacht door simpelweg naar hem te lachen. Wil je je onderscheiden van alle andere single vrouwen die om hem heen hangen? Derek houdt van vrouwen in een minirok en een strak topje. Wees alleen niet te klef, want daar houdt Derek niet van.

Derek omschrijft zichzelf als “atletisch, gek en gevoelig”. Hij traint elke dag, smelt bij de woorden “I love you” (dat werkt overigens alleen als je echt met hem date) en hij draagt strakke boxershorts. Wat wil je nog meer?

Foto: Cosmopolitan