Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verjaardagen 19 mei

Hieronder volgt een overzicht van Nederlandse en internationale beroemdheden die vandaag jarig zijn. 1945 - Pete Townshe...

Verjaardagen 19 mei

Hieronder volgt een overzicht van Nederlandse en internationale beroemdheden die vandaag jarig zijn. 1945 - Pete Townshend, Britse gitarist/zanger. Lid van popgroep The Who. Schreef de rockopera’s Tommy en Quadrophenia.

1948 - Grace Jones, Jamaicaanse zangeres, model en actrice. Bekend van hits als La vie en rose, I’ve Seen That Face Before en Pull Up To The Bumper. Was als actrice te zien in onder meer de James Bondfilm A View To A Kill.

1950 - Ron Brandsteder, tv-presentator en zanger. Bekend van programma’s als de Showbizzquiz, Ron’s Honeymoonquiz, Wie ben ik? en Laat ze maar lachen. Trad in het theater op met André van Duin.

1955 - Fons de Poel, journalist. Was verslaggever bij Brandpunt en presenteerde Netwerk. Presenteert tegenwoordig Profiel en schrijft columns.

1970 - Alwien Tulner, actrice. Bekend van series als Rozengeur & Wodka Lime, Baantjer en Deadline. Was te zien in de films Doodeind en De Dominee.

1977 - Wouter Hamel, jazzzanger. Bracht de succesvolle albums Hamel (Zilveren Harp) en Nobody’s Tune uit. Beide albums werden goud. Is ook populair in Korea en Japan.

1988 - Lily Cole, Brits model. Brak in 2003 door toen zij werd gefotografeerd voor Vogue. Was het gezicht van onder andere Chanel en Hermès. Is bekend om haar popperige gezicht.

RIJSWIJK (ANP)