Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emiel Sandtke verliest

Voormalig GTST-acteur raakt in korte tijd alles kwijt. Emiel Sandtke raakte in korte tijd zijn baan als acteur bij Goede...

Emiel Sandtke verliest

Voormalig GTST-acteur raakt in korte tijd alles kwijt.

Emiel Sandtke raakte in korte tijd zijn baan als acteur bij Goede Tijden, Slechte Tijden, zijn werk als presentator bij Zapplive, zijn vriendin en zijn huis kwijt!

GTSTVorig jaar hoorde Emiel, Dex Huygens in GTST, dat hij zonder pardon de best bekeken soap van Nederland moest verlaten: de familie Huygens werd uit de serie geschreven. Alsof dat niet genoeg was, hoorde Emiel niet veel later dat hij ook bij de NCRV kon vertrekken. Hij stapte naar de rechter en eiste een schadevergoeding, maar kreeg deze niet.

RelatiebreukDoor alle spanningen rondom zijn werk, begon ook zijn relatie met Olga scheuren te vertonen. Het stel was al vijf jaar samen, maar is nu uit elkaar. Emiel hoopt op een verzoening en is ervan overtuigd dat hun breuk niet voor altijd is. Toch staat hij nu op straat.

Meer wetenWil je meer weten over het proces en de relatiebreuk met Olga? Lees dan deze week het hele verhaal over Emiel Sandtke in Story.