Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvana weer vrijgezel

Het turbulente liefdesleven van Sylvana Simons Sylvana Simons heeft het geluk in de liefde nog steeds niet gevonden, in...

Sylvana weer vrijgezel

Het turbulente liefdesleven van Sylvana Simons

Sylvana Simons heeft het geluk in de liefde nog steeds niet gevonden, in ieder geval niet voor lange tijd. Hieronder een kort overzichtje van alle mannen in haar leven.

De exenAls ze 20 is ontmoet Sylvana de vader van haar eerste kind Salvatore (17). Het stel gaat uit elkaar en later pleegt haar ex zelfmoord. Sylvana wordt opnieuw verliefd. Dit keer op een Engelsman, met wie ze dochter Levi (14) krijgt. Na deze mislukte relatie, wordt Sylvana in 1999 verliefd op een andere Engelsman en ze besluit om al na vier maanden te gaan samenwonen. Helaas houdt de relatie geen stand.

In 2002 zorgt een nieuwe man, Frank van Hoorn, voor een lach op Sylvana’s gezicht. Begin 2003 trouwt ze met de ondernemer, die al twee pubers heeft. Drie jaar later is Sylvana alweer vrijgezel. Frank was toch niet de ware.

Roland KahnRoland Kahn is de man die haar hart weer moest lijmen. In maart 2009 loopt ze hem toevallig tegen het lijf en de vonk springt over. Maar kort geleden liet Roland via Facebook weten dat hij weer vrijgezel is. Sylvana is wéér alleen.

Meer wetenMeer over het liefdesleven van Sylvana Simons lees je deze week in Story.