Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique over overspel Frank Rijkaard

Hij zette zijn huwelijk op het spel voor het kindermeisje. Het verhaal is bekend: Frank Rijkaard werd, ondanks zijn 20-j...

Monique over overspel Frank Rijkaard

Hij zette zijn huwelijk op het spel voor het kindermeisje.

Het verhaal is bekend: Frank Rijkaard werd, ondanks zijn 20-jarig huwelijk met Monique, verliefd op hun kindermeisje Stefanie. Monique ging door een hel.

HorrorrelatieAl 5 jaar voordat de scheiding officieel was liep het niet lekker tussen Frank en Monique. De ex-voetbalvrouw zegt dat hun relatie de laatste vijf jaar al horror was. Hierover wil ze niet in detail treden.

Een klapOndanks hun problemen had Monique niet verwacht dat Frank haar zou verlaten voor Stefanie. Het voelde als een klap in haar gezicht. ‘Ze was niet alleen mijn kindermeisje, maar ook mijn linker- en rechterhand! Ik had haar een goede baan gegeven bij mijn stichting Gelijkspel, die zich inzette voor kinderen met ADHD. Stefanie wist ALLES van mij. Dat Frank juist voor háár ons huwelijk op het spel zette, vond ik onverteerbaar.’

Meer wetenWil je meer weten over haar laatste verovering Rik en over haar leven op dit moment? Lees dan het hele verhaal over Monique in Story van deze week.