Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fatima en Raemon hopen op roze wolk

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zijn, na een moeilijke periode, helemaal klaar voor kinderen. 'Ik kan weer geni...

Fatima en Raemon hopen op roze wolk

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zijn, na een moeilijke periode, helemaal klaar voor kinderen. 'Ik kan weer genieten van het leven en ben helemaal lijp van baby's', zegt Sluiter in het AD.

De voormalige topsporters zijn maandag te zien in het TROS-programma Op Zoek Naar Geluk. Op Bali blikken Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo terug op een tijd waarin Sluiter 'volledig doorgedraaid en depressief' was na de dood van zijn nichtje Luna. 'Ik sloot mezelf op in huis, had geen energie meer en nergens zin in', zegt hij.

Moreira de Melo vertelt dat de periode een stempel drukte op hun relatie. 'Toch heb ik nooit op het punt gestaan het op te geven. Ik hou van hem, hij is de man van mijn leven. En opgeven zit niet in mijn aard.' Na haar hockeycarrière was ze onder meer tv-presentatrice en speelde ze een rol in de soap Onderweg Naar Morgen. Ze verdient haar geld tegenwoordig met professioneel pokeren.

Het stel is nu toe aan gezinsuitbreiding. 'Na een bizar zware tijd waarin alles draaide om de dood, voelt het alsof de tijd voor kinderen nu is aangebroken', zegt Sluiter. 'Ja, we willen kinderen', vult Moreira de Melo hem aan. 'Wij denken aan volgend jaar.'

ROTTERDAM (ANP)