Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verzekerd van een goed lichaam

Celebs die hun lichaamsdelen verzekeren. De sterren doen het al jaren: hun lichaam verzekeren. Zo verzekerde filmster Be...

Verzekerd van een goed lichaam

Celebs die hun lichaamsdelen verzekeren.

De sterren doen het al jaren: hun lichaam verzekeren. Zo verzekerde filmster Betty Grable haar benen voor het bedrag van 1 miljoen dollar. Voor sommige beroemdheden is het begrijpelijk dat zij hun lichaamsdelen verzekeren, maar bij andere vraag je je soms af of het nu wel echt nodig was. Wie verzekerde wat?

BenenWanneer je als celeb je benen niet verzekert, hoor je er niet meer bij. Je benen verzekeren is het namelijk helemaal. Betty Grable zette de trend en vele beroemdheden volgden. Zo verzekerde Tina Turner haar benen voor 3,2 miljoen dollar. Heidi Klum verzekerde haar lange stelten voor 2,2 miljoen dollar.

Ook Angie Dickinson, Jamie Lee Curtis, Mary Heart, Rihanna en Brooke Shields verzekerden hun benen voor een paar miljoen. Maar de ster die toch wel het meest om haar benen geeft is Mariah Carey, die verbazingwekkend genoeg niet haar stem, maar haar benen voor een slordige 1 miljard heeft verzekerd.

David Beckham en danser Fred Astaire zijn de mannen die hun benen verzekerden. David deed dat voor 70 miljoen, Fred voor 150.000 dollar.

StemMarlene Dietrich begon ermee. Ze verzekerde haar stem voor 1 miljoen dollar, voor het geval ze haar stem kwijt zou raken. Later verzekerde Bruce Springsteen zijn gouden keeltje voor 31,2 miljoen en Rod Stewart deed dit voor 15,5 miljoen.

Moest dat nou?Misschien was het meer een schreeuw om aandacht, dan dat het echt noodzakelijk was. ‘Seksbom’ Tom Jones verzekerde zijn borsthaar voor 7 miljoen dollar. Vinoloog Angela Mount verzekerde haar smaakpupillen voor een schamele 16 miljoen. David Lee Roth heeft zijn sperma voor het bedrag van 1 miljoen dollar verzekerd.

Actrice America Ferrera verzekerde haar lach voor een miljoen of 10. Het achterwerk van Jennifer Lopez is 300 miljoen dollar waard. Een beroemde cricket-speler, Merv Hughes, verzekerde zijn snor voor 317.000 dollar. En Dolly Parton heeft haar boezem voor 600.000 dollar verzekerd.