Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Johnny de Mol in familiefilm Een kleine kans

AMSTERDAM (ANP) - Acteurs Johnny de Mol, Rifka Lodeizen en Ruben van der Meer spelen de hoofdrollen in de nieuwe familie...

Johnny de Mol in familiefilm Een kleine kans

AMSTERDAM (ANP) - Acteurs Johnny de Mol, Rifka Lodeizen en Ruben van der Meer spelen de hoofdrollen in de nieuwe familiefilm Een kleine kans. De opnames van de film van regisseur Nicole van Kilsdonk beginnen zondag, maakte distributeur A-Film vrijdag bekend.

Een kleine kans verhaalt over het negenjarige meisje Kiek dat zich erg bezorgd maakt wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. De rol van de vader wordt vertolkt door Johnny de Mol. Lodeizen speelt de moeder en Van der Meer haar leraar. De hoofdrol wordt vertolkt door de 10-jarige Pippa Allen.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Marjolijn Hof. Een kleine kans is bekroond met een Gouden Griffel en verschenen in twaalf talen, waaronder het Engels, Duits en Japans.

Regisseur Nicole van Kilsdonk maakte eerder geprezen films als Ochtendzwemmers, Johan, Hoe overleef ik? en Richting West. Een kleine kans moet begin volgend jaar in de bioscopen te zien zijn.