Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Arquette: zenuwinzinking was een grapje

LOS ANGELES (ANP) - David Arquette vindt het leuk om mensen in de maling te nemen. De acteur die donderdag beweerde dat...

Arquette: zenuwinzinking was een grapje

LOS ANGELES (ANP) - David Arquette vindt het leuk om mensen in de maling te nemen. De acteur die donderdag beweerde dat zijn psychloog heeft gezegd dat de ster last heeft van een zenuwinzinking, stelt nu dat daar niets van waar is.

'De media melden dat ik last heb van een zenuwinzinking. Ik verzeker jullie, dat is niet zo. Het is de wereld ingekomen door een grap die ik maakte bij The Howard Stern Show en zoals wel vaker gebeurt, hebben de media het verkeerd geïnterpreteerd en groter gemaakt dan het is', twittert de 39-jarige acteur.

Arquette heeft het momenteel niet makkelijk. Hij liet namelijk ook weten dat hij sinds zijn proefscheiding van zijn vrouw Courteney Cox vaker naar de fles grijpt. Dat verhaal ontkent hij niet.

De acteur wil zich voorlopig alleen met positieve dingen bezighouden. 'Het is tijd om ons te richten op de liefde en positieve dingen in deze wereld zodat we een cultuur kunnen scheppen die draait om zorg en creativiteit.'