Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lisa Marie Presley

Lisa Marie kan geen genoeg krijgen van huwelijksbootjes. De zangeres en dochter van Rock ‘n Roll-legende Elvis Presley...

Lisa Marie Presley

Lisa Marie kan geen genoeg krijgen van huwelijksbootjes.

De zangeres en dochter van Rock ‘n Roll-legende Elvis Presley heeft in haar leven al heel wat te verduren gehad. Toen haar ouders in 1967 in het huwelijk traden, begon ook het hoofdstuk Lisa Marie Presley; negen maanden na de huwelijksnacht van Elvis en Priscilla zag Lisa Marie het levenslicht.

Toen Lisa Marie vijf jaar was, scheidden haar ouders en ging ze met haar moeder Priscilla in Beverly Hills wonen. Vier jaar later overleed Elvis Presley aan een hartstilstand, waarschijnlijk als gevolg van een overdosis medicijnen. Lisa Marie ging zonder vader verder door het leven en ondertussen kreeg ze ook hevige ruzies met haar moeder. Hoofdoorzaak hiervan was de nieuwe vriend van haar moeder.

Danny KeoughOp 20-jarige leeftijd trouwde Lisa Marie met Danny Keough. In hun zesjarige huwelijk kregen ze samen twee kinderen: Danielle Riley en Benjamin Storm. In 1994 scheidden Lisa Marie en Danny. Diezelfde maand vloog ze naar de Dominicaanse Republiek om een snelle scheiding voor elkaar te krijgen. Maar daar gebeurde nog meer…

Michael JacksonTwintig dagen na haar scheiding met Danny trouwde Lisa Marie in de Dominicaanse Republiek met niemand minder dan Michael Jackson. Ze had toen ze klein was al verschillende concerten van hem bezocht. Toen zij elkaar jaren later weer tegenkwamen ontstond er een vriendschap en bleven ze dagelijks met elkaar in contact. De beschuldigingen van kindermisbruik door Michael Jackson kwamen aan het licht en Michael vond emotionele steun bij Lisa Marie. Helaas duurde het sprookje van de King of Pop met de dochter van de King of Rock ’n Roll niet lang. Na 18 maanden was het huwelijk alweer op de klippen gelopen.

John OszajcaIn het jaar 2000 raakte Lisa Marie verloofd met rocker John Oszajca. Dit was maar van korte duur, want datzelfde jaar ontmoette Lisa Marie Nicolas Cage op een feestje en was de breuk tussen haar en John een feit.

Nicolas CageDe verhouding met Nicolas Cage was een knipperlichtrelatie. Toch vroeg Nicolas Lisa Marie ten huwelijk en tien dagen na zijn aanzoek trouwden de twee op Elvis’ 25e sterfdag in 2002. Het huwelijksbootje was echter al na 108 dagen gezonken. Nicolas zei letterlijk: “Het klinkt misschien raar, maar dit was een grote fout. Ik had nooit met Lisa moeten trouwen.” In 2004 was de scheiding dan eindelijk rond, wat betekende dat de scheidingsprocedure nog langer duurde dan het huwelijk zelf.

John Oszajca, Nicolas Cage, Michael Lockwood

Michael LockwoodOp 22 januari 2006 trouwde Lisa Marie voor de vierde keer. Dit keer met Michael Lockwood, haar gitarist en producer. De bruiloft vond plaats in Japan en ex-man Danny Keough had de eer om Lisa’s getuige te zijn. In maart 2008 maakt Lisa Marie bekend dat ze weer moeder werd. Hoewel het niet de bedoeling was om dit zo vroeg bekend te maken, voelde Lisa Marie zich gedwongen het te vertellen nadat er geruchten gingen dat ze een ‘ongezonde eetlust’ had. Ze liet weten dat ze geen eetprobleem had, maar dat ze zwanger was van een tweeling. Op 7 oktober 2008 was het dan zover en werden Lisa Marie en Michael de kersverse ouders van twee dochters: Harper en Finley.

Hopelijk heeft ze nu eindelijk haar plekje gevonden. Of zal ze ons binnenkort weer verrassen met een nieuwe geliefde?