Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijktips: Walvissen jagen met Floortje

RIJSWIJK (ANP) - Wat is er vandaag op tv? Het ANP brengt dagelijks een overzicht van vijf niet te missen televisieprogra...

Kijktips: Walvissen jagen met Floortje

RIJSWIJK (ANP) - Wat is er vandaag op tv? Het ANP brengt dagelijks een overzicht van vijf niet te missen televisieprogramma’s en films. De kijktips van zondag 9 januari. The Green Mile –RTL 4, 20.00 uur, Drama uit 1999 van regisseur Fran Darabont met Tom Hanks, Michael Clarke Duncan en David Morse.

Verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King over een zwarte man die onschuldig in de dodencel zit vanwege de verkrachting en moord van twee meisjes. De film werd genomineerd voor vier Oscars.

3 op reis – Ned.3, 19.55 uur. Reisprogramma. Floortje Dessing is op de Faeröer eilanden waar nog steeds op walvissen wordt gejaagd. Ze vraagt aan de lokale bevolking wat die ervan vindt. Nicolette Kluiver is in de Chinese stad Hangzou. Ze krijgt daar bijzondere Chinese geneesmiddelen.

The Long Kiss Goodnight – Veronica, 20.30 uur. Actiefilm uit 1996 van regisseur Renny Harlin met Geena Davis, Samuel L. Jackson en Craig Bierko. Huisvrouw Samantha Caine (Davis) woont in een rustige Amerikaanse buitenwijk, maar heeft last van geheugenverlies. Omdat ze last heeft van flashbacks gaat ze samen met een privé-detective (Jackson) op zoek naar haar verleden.

Reportage: De meest asociale familie van Amerika – SBS6, 22.50 uur. Reportage over de asociale familie White die in Boone County in West Virginia woont. Diefstal, moord en drugs vinden zij niets bijzonders, en ze trekken zich van niemand iets aan.

CSI Miami – RTL 5, 21.25 uur. Detectiveserie over een team rechercheurs in Miami die geen moord onopgelost laten. In deze aflevering wordt een man die is vrijgesproken voor de moord op zijn echtgenote opnieuw van een moord verdacht.