Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoontje voor Chris Zegers

_Story_ kan onthullen dat Chris vader wordt van een jongen. Chris Zegers (40) wordt vader van een zoontje. De acteur zit...

Zoontje voor Chris Zegers

_Story_ kan onthullen dat Chris vader wordt van een jongen.

Chris Zegers (40) wordt vader van een zoontje. De acteur zit op een roze wolk sinds zijn vriendin Marije Braber (34) hem vertelde dat ze in verwachting is. Eind dit jaar zal Marije bevallen van hun eerste kindje. Voor Chris komt de gezinsuitbreiding geen moment te vroeg…

KinderwensTijdens zijn jarenlange relatie met Wendy van Dijk dacht hij vaak na over een kind van hen samen. In eerste instantie voelde Wendy daar ook wel wat voor. De blondine stak destijds ook niet onder stoelen of banken dat ze nog dolgraag een tweede kindje wilde. Zij had toen al zoontje Sem uit haar relatie met Xander de Buisonjé.

TwijfelMaar naarmate haar relatie met Chris vorderde, vroeg de RTL4-presentatrice zich steeds vaker af of hij wel geschikt was voor het vaderschap. Als presentator van het tv-programma RTL Travel reisde Chris voortdurend de wereld over. Hij was vaker niet thuis dan wel.

BreukHoewel hij aangaf dolgraag vader te willen worden en met zijn destijds grote liefde Wendy en haar zoon Sem samen een gezin te willen stichten, nam zij dat tóch altijd met een korreltje zout. Eigenlijk durfde ze het niet aan, omdat ze steevast het idee had dat Chris nog lang niet toe was aan een écht vaste verbintenis. Dat het uiteindelijk uit ging tussen hen had daar grotendeels mee te maken.

Alles komt goedWendy kreeg later met haar huidige partner Erland Galjaard alsnog een tweede kind. Dochtertje Lizzy heeft inmiddels alweer haar eerste verjaardag gevierd! Chris was er destijds kapot van dat Wendy hun vier jaar durende relatie verbrak, máár nu is het nieuwe liefde Marije die alsnog zijn liefste wens in vervulling laat gaan. Chris en Marije kennen elkaar al meer dan twaalf jaar, maar vormen pas sinds drie jaar een liefdespaar.

Meer weten? Je leest het in de Story van deze week.