Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer de Jong gaat weer trouwen

“Op zijn knieën vroeg hij mij of ik andermaal zijn vrouw wilde worden.” De laatste jaren waren een hel voor Jennifer de...

Jennifer de Jong gaat weer trouwen

“Op zijn knieën vroeg hij mij of ik andermaal zijn vrouw wilde worden.”

De laatste jaren waren een hel voor Jennifer de Jong (35). De frêle presentatrice (bekend van het tv-programma Brutale Meiden) kreeg een heftig auto-ongeluk en hield daar blijvend nekletsel aan over. Het tv-werk werd te zwaar, dus verdween ze van de buis. En toen bleek ze ook nog eens de gistinfectie candida onder de leden te hebben.

Maar gelukkig hielden haar eigen lunchroom en de liefde van haar man Mike (46) en dochter Mila (10) Jennifer overeind. Jennifer is er weer bovenop gekomen. En nog leuker nieuws: ze gaat opnieuw trouwen met haar grote liefde!

Een huiselijk dinertje"Een half jaar geleden heeft Mike mij tijdens een huiselijk dinertje gevraagd. Officieel op zijn knieën vroeg hij mij of ik andermaal zijn vrouw wilde worden, omdat ik voor hem nog altijd de liefde van zijn leven ben. Is dat romantisch of niet?"

Las Vegas"Om er toch iets aparts van te maken, trouwen we eind augustus in Las Vegas in een kapel, waarbij we gehuwd worden door uiteráárd een Elvis-kloon. We knopen er meteen een vakantie in Californië aan vast."

Wil je alles weten over de gebeurtenissen die Jennifer heeft moeten doorstaan en hoe ze daaruit is gekomen? Je leest het in de nieuwe Story.