Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ron Boszhards geduld is helemaal op

“Dat huis is een blok aan mijn been!” Al bijna vier jaar is de woonboerderij in het Noord-Hollandse Sint Maarten een blo...

Ron Boszhards geduld is helemaal op

“Dat huis is een blok aan mijn been!”

Al bijna vier jaar is de woonboerderij in het Noord-Hollandse Sint Maarten een blok aan het been van Ron Boszhard. De presentator kan niet verder met zijn leven zolang de woning van hem en zijn ex-vrouw Gaby niet is verkocht. Om die reden heeft Ron nu een heftig besluit genomen.

WanhopigNa de scheiding van Gaby, de moeder van zijn twee kinderen, vond Ron Boszhard nieuw geluk bij danseres Emilie Rozenga. Ron verliet de echtelijke woning in Sint Maarten, en toen Gaby een nieuwe liefde tegen het lijf liep, trok zij ook de deur achter zich dicht om te gaan samenwonen in Zwolle.

Inmiddels staat de woonboerderij al sinds 2007 te koop, maar nog steeds heeft zich geen koper aangediend. Ron is de wanhoop nabij en heeft het resolute besluit genomen om de woonboerderij te verkopen op de veiling. Op 25 juli kan er op zijn optrekje worden geboden vanaf 575.000 euro. “Het is een wanhopig besluit, maar ik moet ervan af.”

Geld“De boerderij staat al vanaf 2007 te koop en elk jaar ben ik ongeveer 35.000 euro kwijt aan het huis. Ik heb in die jaren dus al meer dan 100.000 euro betaald! Ik heb het gevoel dat ik dat geld in de plomp heb gegooid. Mijn geduld is dan ook helemaal op. Ik zit door die boerderij muurvast,” aldus Ron.

“Ik kan met Emilie nu geen ander huis kopen. Emilie en ik willen ook verder en zolang ik de kosten van de boerderij heb, gaat dat gewoonweg niet. Ik zag dan ook geen andere oplossing dan de boel maar op de veiling te zetten. Ik heb altijd tegen Emilie gezegd dat wanneer de boerderij is verkocht, we samen een huis gaan kopen en van daaruit gaan kijken wat de volgende stap in ons leven kan zijn. Ik kan haar nu niet eens ten huwelijk vragen!”