Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Willibrord is verliefd

Heeft hij nu eindelijk de ware gevonden? Begin dit jaar vroeg Willibrord Frequin zijn vriendin Elise Klinkenberg teverge...

Willibrord is verliefd

Heeft hij nu eindelijk de ware gevonden?

Begin dit jaar vroeg Willibrord Frequin zijn vriendin Elise Klinkenberg tevergeefs ten huwelijk. Na haar afwijzing was het snel met hun relatie gedaan. Erg lang had Willibrord geen liefdesverdriet, want de mooie Gesina diende zich aan en de journalist verloor opnieuw zijn hart.

“Tot over mijn oren verliefd.”Het lijkt nu officieelte zijn, want de vroegere KRO-presentator verscheen met Gesina en haar tienjarige dochter in pretpark Walibi in Biddinghuizen. “Gesina is de vrouw op wie ik tot over mijn oren verliefd ben,” zegt Willibrord. “Kijk toch eens naar haar. Ze is een prachtige, lieve vrouw met het hart op de juiste plek.”

De ontmoeting“We hebben elkaar ontmoet in ’t Bonte Paard in Laren. Niet eens in mijn stamcafé Moeke Spijkstra, waar ik bijna dagelijks zit. Ik vond haar een bijzondere dame om te zien en bood Gesina een drankje aan. Tijdens dat gesprek merkten we al dat we op één lijn zitten. Ik kon en kan heerlijk met haar praten. Beiden delen we dezelfde interesses.”

De vrouwen van WillibrordHet is niet de eerste keer dat Willibrord hoteldebotel is van een vrouw. Na zijn scheidingen van Rietje, de moeder van zijn oudste dochter Rebecca, en Marianne, de moeder van zijn kinderen Barbara en Louis, trouwde hij in de zomer van 2007 met Susan Rastin. Tijdens een vakantie op Curaçao was hij verliefd geworden op de 30 jaar jongere serveerster. Na drie jaar kwamen er ernstige huwelijksproblemen en vroegen ze beiden de scheiding aan.

Vorig jaar zomer ontmoette Willibrord de charmante en veertien jaar jongere Elise Klinkenberg. Hun relatie duurde ruim zes maanden en leek regelrecht op een huwelijk af te stevenen. Maar tijdens een vakantie in Thailand zei Elise tot Willibrords verbazing ‘nee’ op zijn huwelijksaanzoek. Elise maakte een eind aan de relatie en pakte het vliegtuig terug naar Nederland.

GesinaMaar wat zijn exen ook vertellen, het interesseert Gesina niet. “Ik weet hoe Willibrord op mij overkomt en dat is wat voor mij telt. Ik ben echt voor zijn humor gevallen. Hij laat mij lachen en dat vind ik heerlijk. En ik heb zoveel respect voor hem als journalist. De verhalen die hij vertelt, daar kan ik uren naar luisteren.”

Gesina is weduwe. Drie jaar geleden overleed haar man, de vader van haar 10-jarige dochter. Haar kind gaat haar boven alles. “Als het niet had geklikt tussen Willibrord en mijn kleine meid, was ik niet eens aan deze relatie begonnen. Zij is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld.” Gelukkig gaat het goed tussen de twee en hoeft Gesina zich geen zorgen te maken.

Rustig aanWillibrord: “Gesina en ik vinden het heel belangrijk om het rustig aan te doen. We hoeven ook niets te overhaasten. We wonen in Laren op steenworp afstand van elkaar. Samenwonen is dan ook zeker niet aan de orde.”