Hind nam een drastische beslissing

Hind legt (eindelijk) uit waarom het over is tussen haar en Eddie. Over de breuk wilde Hind eerst niets kwijt, maar nu...

Hind legt (eindelijk) uit waarom het over is tussen haar en Eddie.

Over de breuk wilde Hind eerst niets kwijt, maar nu praat ze dan toch over haar pijn en verdriet. Afgelopen september zijn Hind en Eddie uit elkaar gegaan, wat de zangeres veel pijn heeft bezorgd. Om die reden stortte ze zich op een nieuwe passie: kleding ontwerpen.

Kleding ontwerpen
“Ik houd er eigenlijk niet van wanneer zangeressen of presentatoren iets anders gaan doen dan hun eigen vak, maar dit is iets wat ik als kind al wilde”, onthult Hind. “Als klein meisje tekende ik al jurkjes, jasjes en truitjes. Maar iets voor jezelf tekenen of dat professioneel doen, is een wereld van verschil.”

Liefdesverdriet vergeten
Styliste Graziella Ferraro zorgde ervoor dat Hind haar ontwerpen aan kenners voorlegde. Als resultaat hiervan mag Hind nu haar eigen kledinglijn ontwerpen. Het ontwerpen hielp Hind ook bij het verwerken van haar relatiebreuk. Tot nu toe vertelde ze bijna niets over haar privéleven, maar de 26-jarige zangeres legt nu eindelijk haar gevoelens bloot. “Het heeft heel veel pijn gedaan om bij Eddie weg te gaan.”

Ben jij benieuwd wat Hind nog meer over haar ex onthult? Lees het deze week in Story.

Laatste nieuws